Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Το μήνυμα του προέδρου της Ουκρανίας στον Κάρολο Παπούλια με αφορμή την Ελληνική προεδρία

Το μήνυμα του προέδρου της Ουκρανίας στον Κάρολο Παπούλια με αφορμή την ελληνική Προεδρία στην ΕΕ


Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτωρ Γιανουκόβιτς ελπίζει ότι η Ελληνική προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα διευκολύνει την υπογραφή της συμφωνίας σύνδεσης μεταξύ Ουκρανίας και ΕΕ.


Με συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ο κ. Γιανουκόβιτς ευχαριστεί τόσο τον ίδιο, όσο και τον ελληνικό λαό για τη «φιλική και συνεπή υποστήριξη προς την Ουκρανία κατά τη διαδικασία ενοποίησης με την ΕΕ».

«Υπολογίζω στη συμβολή της Ελληνικής Δημοκρατίας στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων Ουκρανίας και ΕΕ, που στοχεύει στη σύναψη και αποτελεσματική εφαρμογή της συμφωνίας σύνδεσης», αναφέρεται στο συγχαρητήριο μήνυμα του Ουκρανού προέδρου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ευελπιστώ στη συνέχιση του προσωπικού μας διαλόγου σχετικά με όλα τα επίκαιρα ζητήματα, κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής σας στην Ουκρανία», αναφέρεται στο μήνυμα, όπως μεταδίδεται από ουκρανικά και ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ο κ. Γιανουκόβιτς εύχεται επίσης στην Ελλάδα να υλοποιήσει πλήρως τις προτεραιότητες της Προεδρίας της, που στοχεύουν ειδικότερα «στη διασφάλιση την οικονομικής ανάπτυξης και της χρηματιστικής σταθερότητας της ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...