Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Σχόλιο-βόμβα Κάρας κατά Τσίπρα: «Δεν είχε τίποτα να προτείνει για την τρόικα»

Σχόλιο-βόμβα για τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα έκανε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ότμαρ Κάρας που είναι επικεφαλής της Επιτροπής «ελέγχου» της τρόικας


Ο Κάρας, που είναι αυστριακός ευρωβουλευτής και στην Επιτροπή «ελεγχου» εκπροσωπεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντηση που είχε στο Στρασβούργο με τον Αλέξη Τσίπρα είπε:


«Συναντηθήκαμε εκεί με τον υπεύθυνο της αντιπολίτευσης και τον ρωτήσαμε ποια είναι η εμπειρία σας, ποιοι οι στόχοι σας και οι προτάσεις σας. Τι μπορείτε να κάνετε καλύτερα.

»Επί μία ώρα δεν μας ειπε απολύτως τίποτα.

»Το μόνο που είπε είναι ότι στηρίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θέλει να δώσει περισσότερες αρμοδιότητες στις συναλλαγές και διαπραγματεύσεις με τη τρόικα, καμία κριτική άλλης μορφής».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα πει και στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει την Πέμπτη ότι ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε τι πρέπει να γίνει στην χώρα του και δεν είχε προτάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση διεξήχθη στο Στρασβούργο, σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το απόγευμα της 11ης Δεκεμβρίου.

Τις δηλώσεις έκανε ο Κάρας την Τετάρτη το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της κοινής συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Οικονομικών, Κοινωνικών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, Θεσμών και Διαφάνειας, Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους καθώς και η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...