Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Στην Αθήνα η επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου που ελέγχει την τρόικα

Στην Αθήνα φθάνει την Τετάρτη η αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, υπό τον Αυστριακό ευρωβουλευτή του ΕΛΚ και αντιπρόεδρο του Σώματος Οτμαρ Κάρας, που έχει αναλάβει να εξετάσει τα πεπραγμένα της τρόικας στην Ελλάδα. 


Κατά τη διήμερη παραμονή της αντιπροσωπείας στην Αθήνα, ο επικεφαλής της έρευνας Ότμαρ Κάρας μαζί με τον Γάλλο σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Λιέμ Χοάνγκ Νγκοκ πρόκειται να έχουν κύκλο επαφών με υπουργούς, βουλευτές και κοινωνικούς εταίρους.


Αναλυτικά, το κλιμάκιο θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, προεδρεία επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων, τους αντιπροέδρους της Τράπεζας της Ελλάδος, εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, στελέχη του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ, πανεπιστημιακούς και εμπειρογνώμονες, καθώς και φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών.

Στη συνάντηση με τους ευρωβουλευτές από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχουν ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής και οι Θοδωρής Δρίτσας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και Νάντια Βαλαβάνη.

Η αντιπροσωπεία θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 12:30, στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Το κλιμάκιο έχει ήδη επισκεφθεί την Πορτογαλία, την Κύπρο και την Ιρλανδία. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχουν από ελληνικής πλευράς οι ευρωβουλευτές Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και Νίκος Χουντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...