Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Στο Μουσείο της Ακρόπολης ξενάγησε τους Επιτρόπους ο πρωθυπουργός

Σε δήλωσή του, μετά την επίσκεψη, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι. «Ο καθένας που μπαίνει στο μουσείο ενθουσιάζεται».


Τον πρόεδρο της ΕΕ Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τα μέλη του Κολλεγίου των Επιτρόπων ξενάγησε το πρωί στο Μουσείο της Ακρόπολης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Σε δήλωσή του, μετά την επίσκεψη, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι. «Ο καθένας που μπαίνει στο μουσείο ενθουσιάζεται. Με τον καθηγητή, τον κ. Παντερμαλή, δόθηκε η ευκαιρία να έχουν μια ξενάγηση υψηλής ποιότητας. Πήγαμε στις Καρυάτιδες, είδαμε τις συντηρήσεις που γίνονται πάνω στα αγάλματα. Ξαφνιάζεσαι όταν μπαίνεις σε ένα μουσείο και βλέπεις να συντηρούν το ίδιο το μνημείο, είναι καταπληκτικό!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν η Ελλάδα θα κερδίσει κάτι από την προεδρία της ΕΕ και για το αν το μέλλον θα είναι καλύτερο ο πρωθυπουργός τόνισε πως «τα λόγια δεν μετράνε. Οι πράξεις μετράνε, τα έργα μετράνε, η στρατηγική εξόδου από την κρίση μετράει, αυτό προσπαθούμε, αυτό το κάνουμε βήμα-βήμα αλλά σταθερά», είπε ο κ. Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...