Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να θάψει την έρευνα

«Δεν μπορούν να κρυφτούν από τον ελληνικό λαό που ζητά εξηγήσεις», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αναβολή της επίσκεψης της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου.


«Αντί ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση να αξιοποιήσουν προς όφελος της χώρας την έρευνα του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας, προσπαθούν να τη θάψουν για να μην χαλάσουν οι μνημονιακές φιέστες», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:


«Όντας οι πιο πρόθυμοι και πιστοί σύμμαχοι της κ. Μέρκελ, παγιδευμένοι στην αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική λιτότητας, δεν μπορούν και δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν ούτε τη συγκεκριμένη έρευνα, αλλά ούτε και την ίδια την ελληνική προεδρία για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τέλος, τονίζει ότι «είναι τέτοιος ο πανικός τους εξαιτίας των δικών τους ευθυνών για την υιοθέτηση και τη συνέχιση μιας καταστροφικής πολιτικής, που κάνουν τα πάντα για να μην υπάρχει συζήτηση σχετικά με τις σκοπιμότητες που αυτή εξυπηρετεί, αλλά και τις επιπτώσεις της. Ό,τι όμως και να κάνουν, δεν μπορούν να κρυφτούν από τον ελληνικό λαό που ζητά εξηγήσεις και απαιτεί την εγκατάλειψη των μνημονίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...