Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

«Ο Ρέσλερ είναι σε κατάθλιψη» είπε ο Γιώργος Χατζημαρκάκης

Μια θλιβερή εικόνα για τον μέχρι πρότινος ισχυρό αντικαγκελάριο της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ, περιέγραψε την Τρίτη ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 είπε ότι ο παραιτηθείς αρχηγός του FDP είναι σε κατάθλιψη.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν ο Φίλιπ Ρέσλερ, ο οποίος υπήρξε κυβερνητικός εταίρος της Ανγκελα Μέρκελ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει μετανιώσει για την πολιτική του όλη αυτήν την περίοδο, ο Γιώργος Χατζημαρκάκης απάντησε: «Βεβαίως το έχει μετανιώσει, γιατί ιστορικά είναι ο πρώτος πρόεδρος ο οποίος με τις δηλώσεις που έκανε, έβγαλε το κόμμα έξω από τη Βουλή. Πρώτη φορά σε 70 χρόνια. Είναι ιστορικό αυτό το πράγμα και το μετανιώνει. Και θα το μετανιώσει και ιστορικά. Δηλαδή, ίσως, αυτό το κόμμα δεν θα ξαναγυρίσει στη βουλή και φεύγει από την πολιτική γεωγραφία της Γερμανίας».

Ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής είπε ότι ο Ρέσλερ, ο οποίος είχε προβεί στο πρόσφατο παρελθόν σε ιδιαίτερα σκληρές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, τώρα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση: «Δεν μιλάει πολύ, είναι σε κατάθλιψη βέβαια, δεν μιλάει καθόλου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...