Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στην Ευρωβουλή


Η τελετή «The necessity of Europe», λαμβάνει χώρα με τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τον θάνατο του Κ. Καραμανλή και με την ευκαιρία της 10ης επετείου από τα εγκαίνια της «Γέφυρας» Κωνσταντίνος Καραμανλής

Εκδήλωση στη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή διοργανώνει στην Ευρωβουλή το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Η εκδήλωση, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Ίδρυμα «Κόνραντ Αντενάουερ» (Konrad-Adenauer-Stiftung) και το παράρτημά του στις Βρυξέλλες, θα πραγματοποιηθεί ην Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 3 το μεσημέρι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η τελετή, που φέρει τον τίτλο «The necessity of Europe», λαμβάνει χώρα με τη συμπλήρωση 15 χρόνων από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή και με την ευκαιρία της 10ης επετείου από τα εγκαίνια της «Γέφυρας» Κωνσταντίνος Καραμανλής, όπως ονομάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2003 ένας κεντρικός κόμβος του Μεγάρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο Πολωνός Επίτροπος για τον Προϋπολογισμό και τον Δημοσιονομικό Προγραμματισμό Γιάνους Λεβαντόφσκι, η Ελληνίδα Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας, Μαρία Δαμανάκη, και ο ευρωβουλευτής και Πρόεδρος του Ιδρύματος Αντενάουερ δρ. Χανς – Γκερτ Πέττερινγκ, ο οποίος έχει διατελέσει επίσης Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

Επίσης, θα παραστεί το προεδρείο του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, πρέσβη κύριο Πέτρο Γ. Μολυβιάτη, τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος, κύριο Αχιλλέα Γ. Καραμανλή, και τον Ταμία, κύριο Κώστα Αχ. Καραμανλή.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...