Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Την επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων της Ελλάδας προκρίνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Στη «γραμμή» Όλι Ρεν ο Αντόνιο Ταγιάνι που χαρακτήρισε αυτή τη λύση «δίκαιη και αλληλέγγυα προς την Ελλάδα που «στο παρελθόν έσφαλε αλλά την τελευταία περίοδο καταβάλει μεγάλες προσπάθειες»

Σύμφωνος με την πρόταση του επιτρόπου αρμόδιου για θέματα νομισματικών υποθέσεων Όλι Ρεν για την επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα εμφανίστηκε ο Ιταλός αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Αντόνιο Ταγιάνι, μιλώντας στην ιταλική δημόσια τηλεόραση.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θεωρώ ότι μια τέτοια λύση, στην οποία αναφέρθηκε ο Όλι Ρεν, θα ήταν δίκαιη και αλληλέγγυα προς την Ελλάδα, μια χώρα η οποία στο παρελθόν έσφαλε, αλλά την τελευταία περίοδο κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες».

Προανήγγειλε, δε, ότι μέχρι το τέλος του 2013 θα επισκεφθεί για τρίτη φορά τη χώρα μας επικεφαλής ευρωπαίων επιχειρηματιών ευελπιστώντας ότι η πρωτοβουλία αυτή θα συμβάλει ουσιαστικά στις προσπάθειες ανάπτυξης της Ελλάδας.

Εξέφρασε, τέλος, την άποψη ότι «θα ήταν προτιμότερο να ηγηθεί της τρόικας ένας πολιτικός και όχι τεχνοκράτες, διότι με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να αξιολογηθούν καλύτερα οι ανάγκες της Ελλάδας, πέρα από μια λογική απλώς και μόνον τεχνικής φύσεως».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...