Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κράτσα: Οι κατάλληλες αποφάσεις να ληφθούν από το Eurogroup (VIDEO)

"Η κατάσταση σχετικά με τη νέα βοήθεια προς τη χώρα μας πρέπει άμεσα να διευκρινιστεί και οι κατάλληλες αποφάσεις να ληφθούν".

Αυτό τονίζεται σε δήλωση Ευρωβουλευτού Ρόδης Κράτσα ενόψει συνεδρίασης του Eurogroup 26 Νοεμβρίου 2012 και επισημαίνεται:

"Η εκκρεμότητα αυτή είναι κρίσιμη για την Ελλάδα, κρίσιμη για την ευρωζώνη αλλά και ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι εταίροι μας πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα χρειάζεται τη νέα βοήθεια σε χρηματοδότηση και σε διευκολύνσεις για να συνεχίσει το δρόμο που ξεκίνησε προς τη δημοσιονομική εξυγίανση και την ανάκαμψη και να φτάσει το χρέος της σε ένα βιώσιμο επίπεδο. Συζητήσεις έχουν γίνει, αναλύσεις, προτάσεις έχουν διατυπωθεί. Μένει να παρθούν οι αποφάσεις και να γίνουν σεβαστές. Πιστεύω ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα δοθεί λύση στο πρόβλημα, μία λύση, η οποία θα επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και στην Ευρώπη να ηρεμήσει για να αντιμετωπίσει το άλλο σοβαρό θέμα των δημοσιονομικών προοπτικών, του πακέτου δηλαδή χρηματοδότησης, για την περίοδο 2014-2020, των προσπαθειών όλων των κρατών της Ένωσης για να πετύχουν την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και τις θέσεις εργασίας. Ένα άλλο μεγάλο θέμα που αφορά επίσης τη χώρα μας'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...