Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Φούχτελ: Ο δρόμος που βαδίζει τώρα η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για τη σωτηρία της

«Θα πρέπει όλοι να πειστούν ότι ο δρόμος που βαδίζει τώρα η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για την σωτηρία της» τόνισε ο Γερμανός υπουργός Εργασίας, Γιοακίμ Χανς Φούχτελ, ερωτώμενος κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, για την κινητοποίηση συνδικαλιστών των Σωμάτων Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φούχτελ τόνισε πως «είμαι δημοκράτης σέβομαι τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας όλων, ωστόσο όλοι θα πρέπει να πειστούν ότι ο δρόμος που βαδίζει τώρα η Ελλάδα είναι ο μοναδικός για την σωτηρία της» και συνέχισε λέγοντας πως «κατανοώ τις αντιδράσεις. Και στη δική μου χώρα υπάρχουν διαμαρτυρίες όταν λαμβάνονται μέτρα, ωστόσο είναι σημαντικό να πειστούν οι πολίτες (της Ελλάδας) ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι τα βέλτιστα».

Αφορμή για την ερώτηση αποτέλεσε η κινητοποίηση συνδικαλιστών των Σωμάτων Ασφαλείας απέναντι από την κεντρική πύλη του Μεγάρου Μαξίμου, όπου εκπρόσωποι των ομοσπονδιών αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών ανήρτησαν ένα πανό που έγραφε: «Στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές». Οι συνδικαλιστές έφτασαν στο σημείο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Φούχτελ.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...