Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Με τον πρόεδρο της Κομισιόν συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

José Manuel Durão Barroso
Image via Wikipedia
Με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο (Φωτό) αλλά και τον Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων Λάζλο Αντορ συναντήθηκε απόψε στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

Κατά τη συνάντηση με τον κ. Μπαρόζο, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ αναφέρθηκε στο σκληρό πακέτο μέτρων που επέβαλλαν οι δανειστές στη χώρα μας και εξέφρασε την άποψη ότι τα συγκεκριμένα μέτρα δεν προσφέρουν καμιά προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας. Υπογράμμισε ακόμη το γεγονός ότι η τρόικα δεν έλαβε υπόψη της τη συμφωνία των κοινωνικών εταίρων, που αποτελεί ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Αυτή την ώρα ο κ. Παναγόπουλος συναντάται με τη Γενική Γραμματέα της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ) Μπερναντέτ Σεγκόλ, ενώ αύριο αντιπροσωπεία των ευρωπαϊκών συνδικάτων θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Ο κύκλος των επαφών της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων θα ολοκληρωθεί με συνάντηση με ηγέτες πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον επικεφαλής των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο Χανς Σβόμποντα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...