Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Στον Θ. Νικολάου το Βραβείο Δημοσιογραφίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Έτους για την Καταπολέμηση της Φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού, ο διαγωνισμός για το Βραβείο Δημοσιογραφίας «Νέου Ευρωπαίου Δημοσιογράφου»
ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ανέδειξε νικητή το Θεόδωρο Νικολάου του Αργύρη από τη Στεμνίτσα Αρκαδίας για το άρθρο του «Χορεύοντας με τους...γύφτους» που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Αυριανή.

Ο διαγωνισμός αφορούσε άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο διάστημα μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 2009 και 24 Σεπτεμβρίου 2010 σε μέσα που έχουν την έδρα τους σε ένα από τα 27 Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ισλανδία ή τη Νορβηγία.

Την 17η Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες , σε ειδική τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Έτους, ο κ. Νικολάου βραβεύτηκε από τον Επίτροπο Εργασίας, Κοινωνικών Υποθέσεων και Συνοχής κ. Lazlo Andor.
Παρών στην τελετή λήξης για το Ευρωπαϊκό Έτος κατά της φτώχειας και του Κοινωνικού Αποκλεισμού ήταν ο Πρόεδρος της Commission κ. Jose Manuel Barroso, η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Isabelle Durant και o Πρωθυπουργός του Βελγίου κ. Yves Leterne .
Την 20η Δεκεμβρίου στο Υπουργείο Εργασίας ο κ. Νικολάου βραβεύτηκε από την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λούκα Κατσέλη σε ειδική τελετή για τη λήξη του ευρωπαϊκού έτους κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...