Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Εύα Καϊλή, Βασιλική Σουλαδάκη, Κατερίνα Διαμαντοπούλου - Οι τρεις γυναίκες της Ελιάς υποψήφιες στην Ευρωβουλή!

Τρεις γυναίκες από τη Χαριλάου Τρικούπη φαίνεται να έχουν κόψει κάθε επαφή με το ΠΑΣΟΚ και να αναζητούν «πολιτική σκιά» κάτω από τα κλαδιά της ΕΛΙΑΣ.


Πρόκειται για τρεις νέες γυναίκες, οι οποίες έχουν ανεβοκατέβει τα σκαλιά της Χαριλάου Τρικούπη έχοντας επαφές τόσο με τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και με τον Βαγγέλη Βενιζέλο.


Σήμερα καμία εξ αυτών δεν θέλει να θυμάται το κομματικό παρελθόν με το ΠΑΣΟΚ. Και οι τρεις θα είναι υποψήφιες στο ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ αφού το άρωμα των Βρυξελλών τις έχει δελεάσει.

Πρόκειται για τις Εύα Καϊλή, την Βασιλική Σουλαδάκη και την Κατερίνα Διαμαντοπούλου.

Η Εύα Καϊλή είπε πριν από λίγες ημέρες ένα βροντερό όχι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η συντοπίτισσα του Βαγγέλη Βενιζέλου δείχνει να προτιμά τον αέρα των Βρυξελλών.

Η Βασιλική Σουλαδάκη με καταγωγή από το Βραχάσι, κόρη του Γιάννη- στενού συνεργάτη του Ανδρέα Παπανδρέου- και της Αλέκας Σουλαδάκη, και υποψήφια διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η Κατερίνα Διαμαντοπούλου κατάγεται από την Κεφαλονιά, αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο συνέχισε τις σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλά άπταιστα γερμανικά, αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά.

Την πρωτογνωρίσαμε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό Όμορφη Πόλη του Χ. Παπουτσή.

Η κ. Διαμαντοπούλου έγινε ευρέως γνωστή λόγω της συνωνυμία της στο ψηφοδέλτιο της Α' Αθηνών με την Άννα Διαμαντοπούλου γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλες προστριβές μεταξύ των δύο γυναικών.


http://eirinika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...