Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Σαμαράς: «Ανοίγει ο δρόμος για τη σταθεροποίηση της ευρωζώνης»

«Με τη συμφωνία για τον SRM (τον Ενιαίο Μηχανισμό Εξυγίανσης Tραπεζών) ανοίγει ο δρόμος για τη σταθεροποίηση της ευρωζώνης συνολικά μέσα από την εμπιστοσύνη στο τραπεζικό της σύστημα και την ασφάλεια στις καταθέσεις», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από τις Βρυξέλλες, μετά τη Σύνοδο Κορυφής.


Όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου,«όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την τρόικα, την επιβεβαίωση του πρωτογενούς πλεονάσματος και τις μεταρρυθμίσεις που τόσο αποφασιστικά προωθούμε. Η Ελλάδα πετυχαίνει τους στόχους της σε όλα τα μέτωπα».


Αυστηρό μήνυμα προς τους βουλευτές της συμπολίτευσης οι οποίοι αντιτίθενται στη συμφωνία με την τρόικα για το γάλα έστειλε ο Πρωθυπουργός απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Είναι κρίμα όταν η Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της να υπάρχουν τέτοιες παραφωνίες. Εμείς προχωράμε κανονικά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως οι δύο ημέρες της Συνόδου Κορυφής ήταν «πολύ καλές μέρες για την Ελλάδα» και «πολύ καλό για την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...