Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με τη Μαρία Δαμανάκη

Την ενόχλησή του για τις δηλώσεις τόσο κυβερνητικών αξιωματούχων, όσο και της ιδίας της Μαρίας Δαμανάκη, με τις οποίες «κινδυνολογούν» για έξοδο της χώρας από το ευρώ, μετέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην Ελληνίδα επίτροπο στην ΕΕ, στη διάρκεια συνάντησής τους το μεσημέρι στο γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες.
Στη συνάντηση, που έγινε με πρωτοβουλία της κ. Δαμανάκη, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αντέκρουσε την κριτική που ασκείται στο κόμμα του και επεσήμανε ότι πρέπει να αποφεύγονται δηλώσεις, εντός και εκτός της χώρας, για τον κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και επιστροφή της στη δραχμή, καθώς δημιουργείται αρνητικό κλίμα, με συνέπεια την παρατεταμένη ύφεση.

Από την πλευρά της, η Ελληνίδα επίτροπος επανέλαβε, σε δηλώσεις της, ότι «οι Ευρωπαίοι δεν πείθονται πλέον με λόγια, αλλά θέλουν πράξεις». Και συμπλήρωσε ότι «δεν αρκούν οι υποσχετικές, χάσαμε πολύ χρόνο και πρέπει γρήγορα να κινηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...