Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Τo Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα συνεδριάζει στην Ελλάδα

"Τo Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα", αναφέρει σε δηλώσεις της η Ευρωβουλευτής κ. Ρόδη Κράτσα και επισημαίνει:

Συγκεκριμένα θα συνεδριάσει στην Αθήνα το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στην έναρξη των εργασιών, θα εκφωνήσει ομιλία ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Είναι πολύ σημαντικό εν μέσω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης να βρεθούν στον τόπο μας οι συνάδελφοι και οι αξιωματούχοι της Ε.Ε..

Να αισθανθούν τον παλμό της κοινωνίας, τις πραγματικές και δύσκολες συνθήκες της αγοράς, της οικογένειας και της ανάγκης για αλληλεγγύη από τους εταίρους, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία το πρόγραμμα εξυγίανσης και να θέσουμε τις βάσεις για την πολυπόθητη ανάπτυξη. Πολλά πράγματα πρέπει να γίνουν άμεσα, ενώ η ύφεση και η υψηλή ανεργία πιέζουν δυσβάσταχτα την οικονομία και την κοινωνία.

Παράλληλα, οι συναδελφοι θα διαπιστώσουν την πρόοδο στην επίτευξη των στόχων και τις θυσίες του λαού και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, τις μεταρρυθμίσεις και την εξωστρέφεια που αλλάζουν την εικόνα της χώρας, ανοίγουν νέες προοπτικές.

Αυτές οι διαπιστώσεις είναι οι καλλίτερες προϋποθέσεις για την εμπιστοσύνη των εταίρων και δανειστών μας και την υποστήριξη στη δύσκολη προσπάθειά μας.

Για αυτό θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη συνάντηση αυτή των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...